Heeft u interesse in onze diensten?

N

Ontwerpbureau

N

Ervaring

N

Productinnovatie

Home » Technisch ontwerpbureau

Technisch ontwerpbureau

Bent u op zoek naar een goed technisch ontwerpbureau voor hulp bij het ontwikkelen van het door u bedachte of te verbeteren product? Dan vindt u in iDNA een echte specialist. Wij zijn een conceptueel en technisch sterk ontwerpbureau voor industrieel design en productontwikkeling. Omdat wij uitsluitend werken met ervaren productontwerpers, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij werken al sinds 1999 voor kmo’s, zelfstandige ondernemers en grote bedrijven, waardoor wij veel ervaring hebben opgebouwd. Wilt u een betrouwbaar en ervaren technisch ontwerpbureau inschakelen? Kies dan voor iDNA !

Technisch ontwerpbureau helpt bij productie klaar maken van uw product

Heeft u een nieuw product bedacht? Dan wilt u dit product natuurlijk zo snel mogelijk in de markt brengen. Het is echter wel belangrijk dat het product goed wordt onderzocht op twee gebieden: de praktische uitvoerbaarheid en de commerciële uitvoerbaarheid. iDNA staat u bij in dat onderzoek, van a tot z. Dat betekent dat wij u tijdens het gehele traject, vanaf de eerste schets tot aan het productieklaar maken van het product, begeleiden. Daarvoor gebruiken wij een 7 stappenplan. In elk stadium van de ontwikkeling van het product wordt het methodisch en kritisch getoetst aan diverse maatstaven. Met prototypes die wij uitgebreid testen, sturen wij het product tot op het laatste moment bij. Pas als het product aan alle eisen voldoet, kunnen wij u helpen het product succesvol in de markt te brengen.

Bent u geïnteresseerd in het technisch ontwerpbureau iDNA? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak via 03 289 34 16. Wij zijn gevestigd aan de Boomsesteenweg 12 unit 11 in Aartselaar. Een vrijblijvende kennismaking kunnen we natuurlijk ook altijd op uw locatie regelen.

Maak meteen een afspraak

  • Velden met een * zijn verplicht