Het DNA van iDNA

iDNA is een conceptueel en technisch sterk ontwerpbureau met een gedreven team van ervaren productontwerpers en ingenieurs. We werken al sinds 1999 voor zelfstandige ondernemers, kmo’s en grote bedrijven. Als resultaatgerichte professionals zijn we trots dat nagenoeg al onze projecten het productiestadium halen en met succes in de markt worden gezet.

De slaagkansen van elk project worden dan ook van meet af aan grondig geëvalueerd. Elk stadium in de ontwikkeling wordt methodisch en kritisch afgetoetst aan verschillende parameters. En aan de hand van prototypes, pilootproducten en testopstellingen wordt het ontwerp tot op het laatst bijgestuurd.

Elk ontwerp is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het iDNA-team en u, de opdrachtgever. We werken daarbij zo geïntegreerd mogelijk, rekening houdend met uw eigen faciliteiten, productiemethodes en procedures.

Ons kantoor en assemblage-atelier liggen gemakkelijk bereikbaar aan de A12 in Aartselaar, vlakbij Antwerpen. Maar we komen even graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom niet meteen een afspraak maken?

Hoe doet zinvolle innovatie uw bedrijf groeien?

Elk ontwerp moet zinvol zijn voor de gebruiker, zeker. Maar het moet ook productietechnisch zinvol zijn. Haalbaar. En commercieel zinvol. Door winst te genereren. Of kosten te besparen. Of uw productiviteit te verhogen.

Zinvolle vernieuwing draagt altijd bij aan de groei van uw bedrijf. En dat kan alleen als uw product of dienst doordacht is tot in de details. Vanaf de eerste schets tot aan het eindresultaat. En daarna. Daarover wil iDNA graag met u meedenken. In elk stadium van de ontwikkeling.