Heeft u interesse in onze diensten?

N

Ontwerpbureau

N

Ervaring

N

Productinnovatie

Industrieel product ontwerpen

Heeft u een nieuw industrieel product bedacht en wilt u bij het ontwerpen hulp van een professioneel industrieel ontwerpbureau? Dan staat IDnA voor u klaar! Wij zijn een ontwerpbureau voor industrieel design en productontwikkeling. Bij ons kunt u terecht met al uw ideeën voor nieuwe producten of ideeën voor verbetering van reeds bestaande producten. Wij helpen u om het product te ontwerpen, te ontwikkelen, te testen en klaar te maken voor inzet op de markt.

Industrieel product ontwerpen: hulp van de specialist in elk stadium van ontwikkeling

Een industrieel product ontwerpen dat met succes in de markt kan worden gezet, is een ingewikkeld proces. Er moet eerst worden achterhaald of er vraag is naar het product in de huidige markt. Daarnaast moet het product worden getest en onderworpen aan verbetering. Heeft u een nieuw industrieel product bedacht, dan kunt u bij het ontwerpen van dat product hulp inschakelen van IDnA. Wij werken aan de hand van een 7 stappenplan waarbij we u in elk stadium van de ontwikkeling van het product begeleiden.

Industrieel ontwerpbureau helpt ook bij praktische zaken

Als industrieel ontwerpbureau helpt IDnA niet alleen met het ontwikkelen van het product; wij helpen u ook met diverse praktische zaken. Wij kijken dus niet alleen naar de vorm en de functie van het product, maar we kijken ook naar de potentiële rentabiliteit en proberen dit zo goed mogelijk voor u in te schatten. Wilt u bijvoorbeeld een aanvraag voor een subsidie doen bij de overheid? Dan zoekt IDnA eerst voor u uit of u daarvoor in aanmerking komt. Ook zoekt IDnA bijvoorbeeld voor u uit of het product dat u heeft bedacht al bestaat, en of het bijvoorbeeld geen bestaande patenten overtreedt.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van IDnA? Of heeft u vragen aan IDnA? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via 03 289 34 16. Wij zijn gevestigd aan de Boomsesteenweg 12 unit 11 in Aartselaar. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar, maar als u een afspraak maakt komen we ook graag bij u langs!

Maak meteen een afspraak

  • Velden met een * zijn verplicht