Heeft u interesse in onze diensten?

N

Ontwerpbureau

N

Ervaring

N

Productinnovatie

Industrieel ontwerpbureau

Wilt u hulp van een professioneel industrieel ontwerpbureau bij het ontwerpen van een product? Dan staat iDNA voor u klaar! Wij zijn een ontwerpbureau voor industrieel design en productontwikkeling. Bij ons kunt u terecht met al uw ideeën voor nieuwe producten of ideeën voor verbetering van al bestaande producten. Wij helpen u met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en klaar maken voor inzet op de markt.

Industrieel ontwerpbureau: hulp van de specialist in elk stadium van ontwikkeling

Een industrieel ontwerpbureau inschakelen dat met succes uw idee in kan worden gezet, is een ingewikkeld proces. Er moet eerst worden achterhaald of er vraag is naar het product in de huidige markt. Daarnaast moet het product worden getest en onderworpen aan verbetering. Heeft u een vernieuwend idee, dan kunt u bij het ontwerpen van dat product hulp inschakelen van iDNA. Wij werken aan de hand van een 7 stappenplan waarbij we u in elk stadium van de ontwikkeling van het product begeleiden.

Industrieel ontwerpbureau helpt ook bij praktische zaken

Als industrieel ontwerpbureau helpt iDNA helpen wij bij de ontwikkeling en wij ook met diverse praktische zaken. Wij kijken dus niet alleen naar de vorm en de functie van het product, maar we kijken ook naar de potentiële rentabiliteit en proberen dit zo goed mogelijk voor u in te schatten. Wilt u bijvoorbeeld een aanvraag voor subsidie doen bij de overheid? Dan zoekt iDNA eerst voor u uit of u in aanmerking komt voor een subsidie. Ook zoekt iDNA bijvoorbeeld voor u uit of het product dat u heeft bedacht al bestaat, en of het bijvoorbeeld geen bestaande patenten overtreedt.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van iDNA? Of heeft u vragen aan iDNA? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via 03 289 34 16. Wij zijn gevestigd aan de Boomsesteenweg 12 unit 11 in Aartselaar. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar, maar als u een afspraak maakt komen we graag bij u langs!

Maak meteen een afspraak

  • Velden met een * zijn verplicht