Heeft u interesse in onze diensten?

N

Ontwerpbureau

N

Ervaring

N

Productinnovatie

Ik heb een goed idee wat nu

Denkt u ook wel eens: ik heb een goed idee, wat moet ik er nu precies mee doen? Wanneer u een nieuw product bedenkt en u bent ervan overtuigd dat dit product nieuw is, dan kan het interessant zijn om dat product in de markt te brengen. Bijvoorbeeld als het product wat kan bijdragen aan onze samenleving omdat het gemakkelijk is in het gebruik of het juist handig is omdat het voor veiligheid zorgt. Heeft u zo’n product in gedachten, dan kunt u contact opnemen met iDNA. Wij zijn specialist op het gebied van productontwikkeling en industrieel design. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces: van productontwikkeling tot aan het productie klaar maken van het product, zodat het in de markt kan worden gezet.

Ik heb een goed idee, wat nu?

Heeft u een nieuw idee? Of wilt u een bestaand product verbeteren? Maar denkt u eigenlijk nog vooral: ‘ik heb een goed idee, wat nu?’ Dan is het tijd om iDNAin te schakelen. Wij bedenken samen met u een oplossing. Onze werkmethode van a tot z is te omvatten in een stappenplan waarbij wij u begeleiden vanaf het begin, de ontwikkelingsfase van het product, tot aan het einde, het uiteindelijke product dat in de markt kan worden gezet. Wij controleren of het product dat u heeft bedacht nieuw is en kans van slagen heeft. En we zorgen er daarbij voor dat het product uitgebreid wordt onderworpen aan testen. Alleen op die manier kan een goed eindproduct worden gegarandeerd en is uw vraag: ‘ik heb een goed idee, wat nu?’ verleden tijd.

Aan de hand van onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een eerlijke, duidelijke en nuttige rapportage van uw product kunnen bereiken aan de hand van onze grondige en gestructureerde aanpak. Bent u geïnteresseerd in de diensten van iDNA? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 03 289 34 16.

Maak meteen een afspraak

  • Velden met een * zijn verplicht